Yarn bombing Rijeka sudjelovao u manifestaciji Hrvatska volontira

Yarn bombing Rijeka sudjelovao u manifestaciji Hrvatska volontira

Projektni tim Yarn bombing Rijeka je na poziv Planinarskog društva Kamenjak ukrasio Park lovora na Kantridi u sklopu manifestacije Hrvatska volontira.

Prvu radionicu smo održale 25.9., provele smo divan vikend u prirodi i upoznale nove ljude. Mnogo toga smo naučile, a ujedno i podijelile s onima koji su heklanje po prvi puta isprobali. Bilo je tu svega, od igre upoznavanja, druženja, smijeha, heklanja neočekivanih oblika pa do slatkih četveronožnih posjetitelja.

U tjednu koji je uslijedio, polaznici radionice su u svojim domovima nastavili izrađivati raznolike vunene oblike, a dobili smo i donaciju već gotovih kvadratića od nekoliko gospođa koje se nisu mogle fizički pridružiti aktivnostima.

Nastavak radionice i postavljanje instalacija u Parku lovora se održalo 2.10.2021. za vrijeme nacionalne kampanje Hrvatska volontira. Ukrasile smo park šarenim instalacijama koje su najviše razveselile one najmlađe. Djeca su tako posjetila ukrašeni park u sklopu šetnje organizirane u suradnji s PD Kamenjakom i Gradskom knjižnicom Rijeka.

Dojmove i samu finalnu instalaciju možete pogledati na našoj Facebook stranici , a ujedno Vas pozivamo da prošetate ovih dana Parkom lovora čije drveće je dobilo svoje jesenske kaputiće.


Subjekt d.o.o.
Drage Šćitara 34 - 51000 Rijeka

© 2023. by znaor.com