U Poljskoj održana „Druga Spikeyeva klinika za profesionalne sanjare“

Od 12.4. do 17.4.2023. u Rabki Zdroj u Poljskoj održana je „Druga Spikeyeva klinika za profesionalne sanjare“. Druga klinika je okupila 25 sudionika iz 5 partnerskih organizacija –  Subjekt d.o.o. iz Rijeke (nositelj projekta), Nansen dijalog centar iz Osijeka, Fundacija Nausika iz Krakowa, LARPifiers iz Atene i Socijalna zadruga Immaginaria iz Sant’Angela a Cupolo iz Italije.


HRVATSKA VOLONTIRA: Yarn bombing Rijeka i Dječji vrtić Kvarner izrađivali pletivo za ukrašavanje stabla u dvorištu vrtića

Hrvatski centar za razvoj volonterstva i volonterski centri u Hrvatskoj, u partnerstvu s Hrvatskim Crvenim križem, Mrežom mladih Hrvatske i Savezom izviđača Hrvatske organiziraju dvanaestu kampanju Hrvatska volontira  kako bi istaknuli potencijal za društveni razvoj koji se oslobađa volontiranjem, kada se povežu građani i organizacije iz civilnog, javnog i poslovnog sektora.


Compos Mentis ToolBox i izrada alata za rad s mladima

Subjektov tim je sudjelovao na 2. treningu Erasmus+ KA1 projekta Compos Mentis, koji se održavao od 14.-21.9.2021 u Rabki Zdroj u Poljskoj. Promicanje inkluzije, solidarnosti i različitosti te podizanje svijesti o mentalnom zdravlju glavni su ciljevi ovog projekta namijenjenog osobama koje rade s mladima.


Subjekt d.o.o.
Drage Šćitara 34 - 51000 Rijeka

© 2023. by znaor.com